Troll

De la Neciclopedie
Sari la navigare Sari la căutare

Trollul este persoana care îşi dedică o mare parte din timpul liber acestei activităţi şi o face des, spre deosebire de persoanele care trolează doar când sunt enervate.

Troll-ul este considerat de unii oameni, care susţin această practică, o creatura superioară, în timp ce de alţii care urăsc această practică şi nu o găsesc amuzantă consideră trollul o creatură inferioară care trăieşte sub poduri, subsoluri, sau în cel mai bun caz în pivniţa părinţilor.

Trollii nu agreează aproape niciodată nimic, singurele cazuri în care nu pot zice ceva rău despre ceva, este atunci când acel ceva este perfect, dar aproape nimeni şi nimic nu este perfect.

Trolling[modificare]

Trolling-ul este o artă. Este procesul prin care o persoană sau un Troll spun/scriu lucruri batjocoritoare/insulte la adresa unor diferite lucruri, de la oameni, persoane până la obiecte, cărţi, filme, etc. Există şi un alt fel de trolling, trolling de comunităţi, care se face de obicei pe forumuri, unde trollii postează spoilere despre lucrul care uneşte acea comunitate, sau alte chestii.

Ex:

  • Spoilere din cartea Harry Potter pe un forum dedicat acestui subiect.
  • Imagini cu fetuşi avortaţi pe forumuri dedicate creştinismului.

Iar o formă mai extremă de trolling este atunci când trollul este un hacker, care îşi foloseşte abilităţile pt. a strica siteuri, forumuri, banări aleatorii, doar pentru distracţie.

Trollul poate fii si o creatura (sau cioara in cazul celor din Ferentari) care se poate asemana cu ochiul liber cu un "jmecher" dar cu mai putini bani si mai mult chef de prostii.

Trolli[modificare]

Duke Nuke Trolle

Format:Wikipedia Ben "Yahtzee" Croshaw Reviewurile lui amuzante pot fi gasite aici

Toţi contribuitori de pe encyclopedia dramatica

Majoritatea contribuitorilor de pe uncyclopedia roorg

Mircea Badea (da, comentariile sale sunt o formă de trolling).

Mihai Găinuşă şi Serban Huidu.