Ninjutsu

De la Neciclopedie
Sari la navigare Sari la căutare

Ninjutsu origine[modificare]

Venit din limba japoneasca,acesta este format din Ninu,Julitu si Shutzu care sunt trei maestri ai ciorditului in mare viteza si este de asemenea o forma de arte martiene ce a fost preluata de la extrateresti cu ochi mici si pielea galbejita . Este des vazuta in filemele cu ninja , iar filmele par chiar reale cand sunt vizionate la televizoare color. Explozia de interes in jurul acestei arte a fost generata de de copiii cu varstele cuprinse intre 6 si 15 ani care au vazut la tv pe langa filme porno si desene animate prescurtate anime-uri(a nu se face confuzie cu hentai(sau taierea henului),iar henul fiind o referire colocviala la apartul genital masculin) desenul animat "Naruto" in care personajul este instruit in arta Ninjutsu si bastacaind ca un epilectic in plina criza din maini formand simboluri din zodiacul chinezesc,facand sa apara si sa dispara tu-nai-uri(cutite de fier cu un cerc la capat ce au manerele infasurate in carpe murdare).

Tu-nai-uri si alte smenozeli[modificare]

Tu-nai-urile tre' sa specificam ca faceau parte deja din cultura copiilor tineri si alimenteaza economia Romaniei prin fenomenul de milogeala a copilului la parinti prin expresii de genul "ia si mie ca are si gigel florel de la renel". Revenind la subiect ,personajul principal folosind arta nu prea secreta a Ninjutsu-lui poate sa stapaneasca cele patru elemente: foc ,apa ,vant, pamant si amestecandu-le poate da nastere lui Capitan Tiganila cel mai popular erou din desenele animate .

Ninjutsu in prezent[modificare]

Curentul Ninjutsu este atat de puterninc in acest moment incat ii determina pe copiii tarii noastre sa dispara intr-un nor de fum si sa apara in tari precum Japonia,Olanda si Franta , nu pentru ca ar fi mai bine in orice alta tara decat in Romania,ci pentru ca acolo ajung fie la munca fie la cersit,de buna voie sau constransi de puterea magica a prafului de Nin-ju-tsu.