Dacia

De la Neciclopedie
Sari la navigare Sari la căutare
Pena de escrever.jpg This page needs to be translated to Romanian Language
Acest articol trebuie să fie traduse în limba română


Pentru locuitorul mediu al planetei Pământ (cunoscut și sub numele de ZB-114), Dacia nu înseamnă nimic. Pentru un român mediu înseamnă două lucruri::

Dacia c.JPG

1. 1. Regatul antic creat de Burebista cel păros. A fost un regat mare și imens, răspândindu-se până la imperiul kirghid. Din păcate, Burebista nu a respectat tratatul de neproliferare, a creat arme de distrugere în masă, tuica (aka applejack). Astfel, Imperiul Roman Democrat a fost nevoit să intervină, invadând Dacia câteva sute de ani mai târziu, în timpul domniei lui Decebal. Cu toate acestea, dacii nu au putut să se apere folosind tuica (aka applejack) deoarece până când armata romană era pregătită pentru luptă, toți dacii au băut tuica până la ultima picătură.

Și astfel, dacii au fost cuceriți. Invadatorii romani au rămas blocați în Dacia câteva sute de ani (toți s-au îmbătat din vapori, unii au rămas pentru că le plăcea atmosfera hippie beată). La final, din daci, romani și mult alcool s-au născut românii.

Dacia f.jpg

2. Al doilea sens: Dacia nu este o mașină. Unii pot susține că are un motor, patru roți, face zgomote de conducere amuzante și se poate mișca de fapt. Experții au concluzionat însă că nu este o mașină. A fost creat în timpul regimului comunist din România, pentru a servi în armata Dark Sith Ceaușescu.