Ceara din urechi

De la Neciclopedie
Sari la navigare Sari la căutare

„ Răspunsul e chiar simplu .”

~ Gică Contra către gras aleatoriu.

Ceara[modificare]

Ceara din urechi este întâlnită în cantităţi industriale şi totuşi utilizarea ei în scopuri practice este pur şi simplu ignorată. Iată câteva domenii în care îşi găseşte aplicabilitate (unii dintre noi chiar au descoperit acest lucru):

- educaţie: se extrage folosind un creion cu gumă în partea superioara (de preferabil cu această parte, dar amatorii de senzaţii tari pot folosi şi cealaltă parte). Ajută la concentrare.
- transport: folosind degetul mic se extrage prin răsucire apoi se aplică cu grija pe bara de la coborâre din 311 pentru o mai "strânsă" legătură dintre bară şi ceilalţi pasageri.
- divertisment: ce poate fi mai haios decât colegul de bancă atunci când îţi dă un cot şi plin de satisfacţie şi mândru precum un brad îţi arată degetul cel sclipicios la vârf?
- sănătate: este bine cunoscut pericolul la care ne expunem prin purtarea căştilor, aşa că trebuie păstrat acel strat gălbui protector pentru a nu permite bacteriilor să pătrundă în interiorul urechii, cu toate că acest fapt atrage de multe ori injurii din partea posesorilor căştilor (în caz că nu vă aparţin).
- lumânări ceara se foloseste la creare luminarilor pentru biserica